Glazen schuifwand Ellikom

Het vinden van een juiste leverancier voor een schitterende glazen schuifwand of glazen schuifpui hoeft nauwelijks lastig te wezen! In Nederland of België zijn maar een paar maanden dat u optimaal kunt genieten van al het moois in uw tuin. Wilt u langer van het mooie buiten leven kunnen genieten in Ellikom? Dan is de Glazen schuifdeur een beste oplossing voor u. Met een glazenschuifwand kunt u vanuit de veranda uw gehele tuin overzien.

Elke overkapping is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een glazen schuifdeur. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw glazen schuifdeur zonder zorgen waterpas. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van glazen schuifdeuren onder uw veranda.

Offerte aanvragen
Glazen schuifwand Ellikom

Glazen schuifdeur Ellikom

Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een mooie glazen schuifdeur. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe glazen schuifdeur monteren. Onze bedreven montage ploegen die niets anders doen dan schuttingen en schuifwanden monteren kunnen de glazen schuifdeuren foutloos zetten.

Glazen schuifwand met meer leefruimte!

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk wooncomfort halen uit uw woning, een glazen schuifwand helpt u hiermee, deze oplossing biedt u namelijk erg veel speelruimte. Met die oplossing slaat u verschillende vliegen in één slag. Men krijgt immers direct heel wat natuurlijk zonlicht in huis of onder uw veranda en u creëert een ruimtelijk effect. Vanwege een glazen schuifwand betaal je een stukminder energie en zorgt u voor meer zonlicht en ruimte rondom uw woonhuis.

Glazen schuifdeur Ellikom

Geniet jaarrond binnenshuis van het landleven

Vanaf het einde van de jaargetijde maken velen zichzelf op voor het najaar en de winter . Echter juist de tijd tussen de zomer en de lente heeft zoveel te bieden. Een glazen schuifwand aanleggen in uw balkon biedt hiertoe een oplossing. Door de glazen schuifwand bepaalt u absoluut zelf de omstandigheden wat betreft temperatuur en koele lucht, alle dagen van het jaar genieten dus. Op het ogenblik dat temperatuur behoorlijk laag is, kunt u bovendien nog kiezen voor een veranda verwarmer. Een exclusief terras bij u thuis. Het komt veelvuldig voor dat huizen tevens nog eens in prijs stijgen door het aanleggen van een glazen schuifwand, door meer natuurlijk licht en een open uitstraling.

Ieder zijn vertrouwde plek

Als u een omvangrijk huisgezin heeft en de bewoners behoefte hebben om beneden een afzonderlijk plekje te hebben dan is een glazen schuifwand de ideale uitkomst. Het afzonderen op deze wijze zorgt voor een gelijkmoedige plek met ruimte voor jezelf. De glazen schuifwanden zorgen wel voor een sociale saamhorigheid, je kunt elkaar immers wel nog steeds waarnemen. Dat is een ideale manier om optimaal gebruik te maken van de ruimtes die u bezit in huis, perfect voor gezinnen met kinderen met uiteenlopende verlangen. Het scheiden van ruimtes met een glazen schuifwand leent zich ook perfect om een unieke sfeer neer te zetten bij bijvoorbeeld een knusse dag met vrienden.

Glazen veranda Ellikom

Oog voor nu alsook voor de toekomst 

Vanaf de eerste minuut dat de glazen schuifwand is geplaatst benut u meteen de extra opties die uw onderdak biedt. De lichtinval van buitenaf wordt veel groter en de ruimtes lijken dikwijls groter door het doorkijk door het glas. Verder ervaren mensen een glazen schuifwand als een extra waarde qua stijl en luxe. Naast extra woongenot is het ook mogelijk om de kosten voor energie te verlagen. Dit is mogelijk om overige ruimtes te verhitten met hitte uit de kamer met de meeste warmte, namelijk die waar de glazen schuifwand is aangebracht. Voordelig voor uw maandelijkse kosten, maar ook voor het leefmilieu. Het zetten van een glazen schuifwand levert u derhalve meer op dan uitsluitend maar meer woon plezier. Voor heden en voor de toekomst een uitstekende investering.

Glazen veranda Ellikom

glazen schuifwand Nieuwe-Tongeglazen schuifwand Odiliapeelglazen schuifwand Eigenbilzen
glazen schuifwand Zegveldglazen schuifwand Ensglazen schuifwand Sint-Katherina-Lombeek
glazen schuifwand Rijmenamglazen schuifwand Bonheidenglazen schuifwand Engelen
glazen schuifwand Dalenglazen schuifwand Scherpenheuvelglazen schuifwand Rutten

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


De gemiddelde levertijd is tussen de 6 en 9 weken na goedkeuring offerte.